Tel : 0533 161 45 43Email : bilgi@egepert.com

1993 FIAT TEMPRA SX

İhale Takip No : 1140994

Bize Ulaşın : 0533 161 45 42 - 0533 161 45 43

Dosya No:IHALE2024002065
Model Yılı:1993
Marka:Fiat
Model:Tempra
Kilometre:57011
Belge Türü:Çekme belgeli
Teklif Türü:Açık teklif
Hasar Detayı:İlanda yer alan aracin satişi, sompo sigorta a.ş nin sovtaj işlemlerinin yerine getirilmesi süreçleri ile ilgili olduğundan ilana konu aracin bağimsiz sigorta eksperi tarafindan belirlenen ağir hasari olmasi sebebiyle aracin boyali ve değişen parçalari ile ilgili hasar kaydi tespiti mümkün olmadiğindan ilan sayfasinda bu bilgiler paylaşilamamaktadir. ilana konu hasarli aracin ilanda belirtilen yerde görülerek teklif verilmesi gerekmektedir. bu ilan sayfasinda belirtilen bilgiler dişinda araca ait motor ve şasi numarasi, plakasi ve hasar kaydi bilgileri gibi bilgiler tekliflerin aracin fiziki görülerek verilmesi gereği araç görüldüğünde araç üzerinden temin edilebilir. tüm çekim işlemleri için aracin servisten ya da otoparktan teslim alinmasinda oluşan otopark/ekspertiz ve benzeri masraflar aliciya ait olup, güncel masraflarin öğrenilmesi için aracin bulunduğu yer ile irtibata geçilmesi (servis/otopark vs.) alici sorumluluğundadir. araç görülmeye gidilmeden önce belirtilen adresin aranarak aracin belirtilen adreste olup olmadiğina ilişkin teyit alinmasi önemle rica olunur. araç yakit tipi ruhsatta benzinli-lpg geçmektedir
Bulunduğu İl:Kocaeli
İhale bitiş saati:16:00
İhale Sona erdi
Değerli üyelerimiz; Teklif vereceğiniz aracın; mevcut durumunu tespit ederek ve araçları bulunduğu yerde görerek satın almanızı öneririz. Fotoğraf görüntülerine göre satın alınan araçlarda, oluşabilecek yanlış tip ve yakıt türü, eksik hasar bilgisi veya eksik parça gibi sorunlardan, teklifinizin geçerli olduğu süre içerisinde,EGEPERT.COM sorumlu olmayacağını bilerek teklif vermenizi rica ederiz.
ARAÇ YAKIT TİPİ RUHSATTA BENZİNLİ-LPG GEÇMEKTEDİR
Açık Teklif Uzamalı Evrakları Hazır Kaldı haberi aynı günü belli oluyor ama cuma gününe kadar Şirket onay verirse 3 gün içerisinde ödeme yapılacak. Satış alınmadan araç çekilemez. Araçları yerinde görünüz hasar bilgisi otopark daha öncesinde hasar varmı diye araştırmadan ihaleye girmeyiniz araç kaldığı takdirde sorumluluk kabul edilmemektedir.
1590 Tl Trafik müşavirliği+Otopark borcu çıkabilir +Bandrol borcu çıkabilir+100.000 altı alınan araçlarda 2.000 Tl ,100.000 üstü alınan araçlarda %2 komisyon bedeli alınacaktır.
BAŞBUĞ AFS OTOMOTİV İNŞAAT TURİZM BİLGİSAYAR İTHALAT VE İHRACAT LİMİTE 5311027780

Bu Aracı

45

Kişi Görüntüledi